Berat menurun

Berat badan sy menurun ....asal p checkup jk x pernah la naik.....turun jk. Selera makan sy mmg kurang smpi skrg, kandungan skrg 18 minggu. Ada ka apa² tips utk naikkan berat??? Risau kandungan...😭😭

2 Balas

awak kena kerap makan untuk naikkan berat.. makan sikit² pun tak apa.. janji kerap.. pagi, tengah hari, petang, malam.. itu juga pesan nurse pada saya.. amalkan suku² separuh.. kalau terlebih karbo, nanti boleh sangkut gdm

Takde pape tips selain makan makan makan.. Try cari mknn yg sedap2.. Takde selera pun kna paksa jg.. Demi baby..🥺