Cuka dalam char kuey tiaw

Semalam teringin char kuey tiaw. Kebiasaanya memang tak letak cuka pun. So kita main makan jela. Then terasa cam masam masam. Rupanya org tu letak cuka ?? takde pape effect kan utk kandungan 5 weeks???

2 Balas

Saya penah makan charkuey teow dgn cili jeruk tu . Esok tu terus bleeding , cepat2 g hospital sbb die kluar darah campur lendir . Masa tu dah 6bln pregnant . Warded , tak pasal2 kena inject dexa 😅

Ada sakit perut tak ? Kalau takde, in shaa Allah okay je sis. Banyakkan minum air.