Worried

Hai semua nak Tanya la Ade masalah tak kalo makan cuka di awal kehamilan Tadi berbuka saya makan char kueh teow Ade buh cili jeruk tu Dh makan baru teringat cuka Adakah die ok or salah

2 Balas

Saya pun de termakan arca sayur nasi arab tadi...baru teringat tny kwan rupanya ada cuka tapi ambil sikit je tadi..harap takde pe² la kat janin saya ni...baru 7weeks 4 day

Saya pun awal pregnant haritu pernah termakan 😅 tapi alhamdulillah tak ada apa2 .

5y ago

Yeke.. Alhamdulillah.. Lega dgr