Mkan char kueh tiaw ada cuka

Saya hamil 5 minggu tpi tdi mkan char kueh teaw yg ada letak cili jeruk..da da mkan separuh bru perasan ada cuka...mcam mne tu...bole bri thu..

3 Balas

Sy xtau plak x boleh mkn cuka..selama ni sy mkn je cuka sume..so far ok je..maybe tgk atas bdn org gak kot..

3y ago

tu la sy pon x thu sbab sy tkot anak pertama kan...kne jaga jaga ..

dah termakan . InshaAllah xde pape tapi klu ade turun darah ke ape trus rujuk doktor ..😘

3y ago

sy bru msuk 5 minggu awal lg

mkn sikit insha'Allah x de ap☺️

3y ago

nie anak pertama..