Char kuey teow

Awal pregnant ni boleh x makan char kueybteow kat kedai tu? Sebab ada terbaca yg kedai punya CKT dia letak cuka cmpur dgn smua sos² tu dlm masakan tu . ke boleh je makan?

5 Balas

Boleh je, abg sy buat CKT tgok takde pulak letak cuka melainkan dia punya cili jeruk tu. Just cili jeruk tu kalau boleh elakkan ye, mintak cili potong ke kalau nk pedas..sy pun bru setel ngap CKT.. weeks 10

1y ago

Selagi tak makan, selagi tu lah dok teringat kan..just pastikan fully cooked ye ibu

Sedapnyeeeee ckt 🤤 bese ckt ada cuka ke? Yg melayu masak punya? Sbb mak saya masak x letak cuka 😅 sos2 xpe je bole je

1y ago

xtau laa .. mcm ada terbaca hehe

Boleh je dear. Sy ni hantu ckt tau. Haritu dah makan 2x rasanya mcm takda pula rasa cuka dalam tu

1y ago

wahh i loike jawapan meyakinkan heheh .. sis makan masa berapa weeks sis ?

Ckt rasanya xde cuka sis hehe. Sbb abg sy dlu niaga Ckt xde letak cuka

1y ago

ok sis. tq alhamdulillah

blh je

1y ago

tq sis