Induce 2 Hari

Semalam sy kena induce masukkn pil kt bwh. N jalan bru 1 cm.. Walaupun dh rasa contraction n baby kerap mngeras.. Pagi ni plk sy kena masukkan belon.. ?.. Harap2 brjaya lah induce kali ni.. Sy ksian jgk kt baby bnyk kali mngeras.. Tkpe ke baby kerap mngeras? Doakan ye smoga urusan bukak jln n melahirkan baby ni dprmudahkan dan selamat smuanya.. Sy kalau boleh nk hrini jgk brsalin ?..

2 Balas

KLU PKI belon..tu byk bjln sis..saya bru bslin..dh 2 hari ...selmt da saya

4y ago

Brapa lama tempoh sis kna masuk belon ngn dh nk brsalin tu? Boleh share pngalaman tk? 😅

Bykkan Jalan sis.. Nnt InshaaAllah terbuka cpt sket laluan

4y ago

In shaa Allah sis😊👌