baby asik mngeras

Hai ibu2.. sy dh 35w. Skrg ni rasa sakit bhgian dlm peha sebelah kiri. Kanan ok jer. Nk bgun n berjln sgt2 terasa sakitnye. Tambhn pula skrg ni baby asik mngeras. Nk jln terasa sakit. Kerap plk baby mngeras. Ibu2 ada sama mcm sy? #1st baby

1 Balas

Ada. Its normal mummy. So, dont worry k. Semoga dipermudahkan. Aamin. Now saya pun tgh alami nya. Baby kedua. 🤗

4y ago

Alhamdulillah klo mcm tu. Risau ada ckp tu tnda contraction.