Admitted Ward utk induce 38wk

assalam mommies.. mntk tlg doakan sy dipermudahkan urusan induce n melahirkan baby.. dh admitted.. tggl nk induce n tgg buka jln je.. bt mase ni jln xbuka lg.. cpt2 la baby kuar, mommy dh xsabar sgt nk jumpe ni.. ?

Admitted Ward utk induce 38wk
61 Balas

Samelah sis. Sy pun akan jadi mcm sis..share pengalaman ya. Keep updated. Semoga dipermudahkan urusan kita ya!!

4y ago

Aamiin

Semoga dipermudahkan.. Esok hari saya pulak kena admit hospital utk bsalin 😁😁 nervousss

4y ago

aamiin.. thank sis.. semoga dipermudahkan urusan sis juga..

Wlaikmslm...smga d permudahkan sis. Sy pn esok nk kna sruh serah diri da..overdue😅

4y ago

Amiiin...🤲

Semoga urusan sis dipermudahkan sy pn tgh tgu hari je harap2 awl la bby kuar amin2

4y ago

same2 sis

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin n selamat & sihat ibu & baby... Aamiiin

4y ago

aamiin. thanks sis.

wsalm..smoga dpermudhkn..bykkn berzikr2..smbil2 tu blehla bt senaman ringan skit

4y ago

aamiin.. in sha Allah sis.. thanks ats doa yg baek..

Semoga dipermudahkan urusan n mudah bersalin ya mommiess... aminn aminn 😊😊

4y ago

aamiin. thanks sis....

moga selamat ...banyakan brzikir supaya senang dipermudahkan bersalin...

4y ago

aamiin.. in sha Allah.. thanks sis

Semoga dipermudahkn..Aamìin..doakan sy jg admitted ward induce 18hb 6 ni..

4y ago

Nape ye sis, bole saya tahu.. Kenapa kna induce 38 weeks? 1st pregnancy jugak ni

Semoga dpermudahkan dan dilancarkan urusan bersalin ye sis Aminn

4y ago

aamiin.. thanks sis....