33week Due 16/7/2020

Nk tnya baby kerap mngeras n rsa mcm contration 3hri lepas g PAC Dr ckp jln dh buka 2cm,Sy ada gbs n Dr suh blik dlu klau ada apa² bru dtg blik... Masalah skrg contraction msih lg ada tp tk stabil n baby kerap mngeras... Adakah normal? Atau perlu ke hspital?

1 Balas

Macam sy baby lagi suka mengeras bila dah 35w ni. Tapi takde sakit ape lagi. Kalau awk rasa sakit setiap 5-10minit, dah dikira real contraction.