Contraction...

Cm mna rasa sakit contraction ni ? sy keliru tiap kali sy baring perut n belakang sakit n mngeras tp bila bangun berdiri hilang lah plk rasa sakit nyaa ,Normal ke cm ni ? ini bukan tanda nak melahirkan ke ? skrg sy dah 37w4d... #firstbaby xtaw apa² ?

4 Balas

Bila contraction btl² datang x berhenti dah smpi beranak sis.hehe,tukar gaya mcm mna pun sakit x hilang smpi baby kluar.

Lau sye skit cntraction tu die tngkap kt ari2 lbh.. Skit sgt2 xleh nk kte ape.. Rse mcm sgugut tp lg kuat

Belum lg tu. Klu sy rasa sakit mcm senggugut tp tahap yg melampau punye. Xleh kta apa dah 😅

Rasa sakit perut smpai ke pinggul... Mungkin sis Rasa contraksi palsu...