33minggu 3 hari

Semalam seluar saya basah , air ketuban dah pecah .. tapi baru 1 cm , baby berat 2kg .. doakan saya dipermudahkan ye .. perut ada masa dia mengeras ..

11 Balas

alhamdulillah.. baby kuar awal sbb x sabar jmpe mama papa la tu.. hehe.. kuar lak tarikh yg dpt 4 thn skali.. 😊

4y ago

x kne tahan.. tp kne ulang alik klinik pastu lps 14hb kne refer hsptal amk drh n kncing lak.. haha.. dh x de rupa pantang sgt dh.. hrp next baby nie x kuning lama laa..