pregnant 33minggu

nak tanya , normal ke kalau 33minggu pakai pad , pad basah macam kita kencing?. sebab sebelum nie saya penah pecah air. ketuban 😓

2 Balas

sis.. x normal... kalau x kencing mcm mana pad blh basah... may b tu air ketuban.. lagi pun sis dh ada masalah pecah ketuban...so sis segera pergi hospital..jgn tunggu... selalu nurse pesan.. kalau x kencing tiba2 seluar / pad basah tu terus pergi hospital.....bahaya tu sis

terus ke hospital. selalunya dorang akan tanya ada bau ke tak . make sure air tu bukan kencing ya . nak bezakan air kencing ada bau hancing . ketuban takda bau. kalau ada bau inform pada doktor. selalunya ada bau tu bahaya sikit takut sebab jangkitan