Pecah ketuban

Hi mommy, doakan saya dipermudahkan urusan bersalin secara normal tanpa koyak dan jahit. Aminnn. Due date 16/8 tapi pgi ni dah pecah ketuban otw ke hospital 😇

17 Balas

Seronoknya dengar bila dah sampai masa untuk bersalin. Tahniah dan semoga Allah permudahkan urusan bersalin sis. 🥺 kita tunggu tanda lagi ni for second baby. #38weeks doakan saya juga ya sis

9mo ago

Aamiin. 😭 moga Allah permudahkan urusan kita. Berdebar semacam. Dapat bersalin normal pun dah cukup bersyukur sangat. Mudah mudahan..

semoga dipermudahkan sis. sy still layan sakit2 pinggang n perut kdg memulas kdg x. klu xda tanda lagi kena serah diri 6/8 ni 🥹. doakan sy ya semoga baby keluar before due

Semoga dipermudakan sis dn selamat bersalin. due sy 15/8 belum ada tanda2 lgi. Baby pula aktif masi tendang2 😆 doakan sy juga ye sis, 🥺

9mo ago

sy 14/8 tp kerap mengeras nk jln pon byah trase at miss v tu sakit urmm tp skjap2 je hrap2 bslin ank ke dua ni mudah mcm ank prtama aamiin

sy due 17/8. serah diri 16/8 if klu xde tanda. semoga dipermudahkan segala urusan sis dan begitu juga mummy2 yg lain..

semoga dipermudahkan urusan sis..sama due date kita..tp saya dah selamat bersalin 20/07 normal tanpa jahit..syukur🤲🏻

9mo ago

Tips awak

semoga dipermudahkan sis, saya due 8/8 tapi baby masih lagi seronok duduk dalam perut. Doakan saya jugak ya mommy2

amin..amin..sya due 11/8..da start da tanda2 jg da arini...hrap dipermudahkan urusan kita semua..amin..

sama due kita sis..semoga sis dipermudahkan aaminn..🤲🏻doakan sy nnti ye sis🥰

due kita sama tapi saya takde tanda lagi . semoga dipermudahkan urusan

doakan saya bersalin sbelum due jugak yee .. due 18/8