Perut mengeras 33minggu

Hi smua. Nk tanye, sy first pregnancy. Dah 33minggu. Normal ke rasa perut kita mengeras. Rasa mcm baby tu mengeras. Tapi sometime dia gerak lagi. Kalau dia ubah posisi tuh masih boleh rasa. Dia keras tak sakit cuma sehari 3/4 kali jugak dia mengeras. Normal ke??

2 Balas

normal ,, Braxton Hicks..sy pun tgh mngalaminya skrg .33mggu 5 hri skrg..due 23/5 ni..

12mo ago

Due sy 21/5 🤭 tp Alhamdulillah dh bersalin 10/4. Bby nk kluar awal huhu. Sy doakn awk selamat bersalin, mmy n bby sihat. Selamat berjuang 💪🏼

Normal. Braxton hicks