33minggu 3 hari

Semalam seluar saya basah , air ketuban dah pecah .. tapi baru 1 cm , baby berat 2kg .. doakan saya dipermudahkan ye .. perut ada masa dia mengeras ..

11 Balas

Apa lagi tanda2 sis?? Kalau ikot due kita sama ni, saya dah start rasa sakit2 kat area bawah pusat n celah kangkang

4y ago

Masa saya , air ketuban je keluar .. tak rasa sakit .. bukaan pun 1cm masa tu .. kalau sakit pinggang , perut rasa dah kat bawah tu .. nak dekat2 dah tu .. pastu dtg lah contraction 😬