Songsang 31 minggu

Semalam saya scan baby, doc cakap kepala baby di atas, if 35minggu still sama, perlu refer hospital. Ibu2 ada pgalaman atau cadangan tak macamana nak bagi bayi tu pusing semula kat bawah?

2 Balas

Emmm.. Sya pn sma mcm tu jgak.. 12/11 ni g labour wad utk buat ecv.. Hari tu, 7/11 check nurse ckp kpla da kat bwh tpi msh floating.. Jgn rsau lah yerr.. Kta doa bnyak2.. Kta ibu penyayang, bby saje nk main kn kite.. Dia seronok main pusing2 dlm prt..

5y ago

ok sis nti sy try