Kedudukan baby dlm kandungan songsang

2 minggu lepas 31 weeks pi scan dkt kk, doctor cakap kepala baby masih dkt atas. Saya risau dia taknak pusing. Ada mommies pengalaman mcm saya jugak? Boleh share tips tak mcm mana nak bgi baby pusing #babybreech

2 Balas

ada masa berapa minggu eh lupa saya tapi disebabkan saya kuat berjalan ke sana ke sini masa checkup33minggu doktor kata baby dah kembali duduk dan kepala baby kat bawa dah

Based on doc ckp, baby masih boleh gerak lagi dalam 31 week tuu. Dah nak masuk 36 - 37 weeks baby spttnya dh dlm kedudukan. So not to worry much, doa byk byk okay mummy