Baby songsang

Nak tnya pada ibu2 yg pernah ada pengalaman kepala baby still kat atas.. Sy pregnant 35weeks 1st baby, xde pengalaman.. Masa check up and scan kat KK, baby still kat atas and doc bg surat refer to hospital utk dpt kan appointment hari jumaat ni. Bole tau x siapa mcm sy. Lepas g hospital buat appointment. Hospital/doc akan buat apa ye selanjutnya.. Sbb td masa kat KK doc yg scan tu bgtau akan operate atau betulkan kedudukan baby tp terpulang drpd sy.. Apa risiko baby songsang ye? Dan weeks ke berapa operate?

1 Balas

Kita sama,sy kena jmpa pakar hari ny 37w,ada risiko,tk bley bersalin normal ja tkt pndarahan dkt kepala bby