Baby songsang

Assalamualaikum momies. Saya dah 35 minggu, tadi scan doktor cakap baby songsang. Terus doktor refer saya ke hospital utk jumpa dengan pakar. Sesiapa ada pengalaman atau tips tak macamana kepala baby nak turun bawah. #firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Balas

wassalam, sy dari 30w dh jumpa pakar, Alhamdulillah 36w baby dah pusing kepala ke bawah.. memang betul kata orang, kena banyakkan bersujud.. then selalu sembang dgn baby utk pusing kepala ke bawah.. sbb 36w baby dh makin membesar, nanti susah nak pusingkan.. doa banyakΒ², sempat lagi baby nak pusing tu..

Kalau jumpa pakar , biasanya diorg tlg pusingkan..tp x sure last brp week yg diorg akn bt

Paling mujarab kena ckp dgn baby. Pujuk dia turun kepala. Sy buat ni alhamdulillah