sakit kaki

Semalam saya keluar dgn kawan pi icity central. Berjalan dlam tu dari pkul 1 smpai lah pkul 5 mcm tu. Excited nauuu bila dpat keluar shopping dgn member rasa mcm anak dara semula. Tapi bila balik tu, kaki saya rasa sakit sgt smpai ke harini smpai nak pijak lantai pun terasa sakitnya. Trkan tekan sikit kt betis pun sakit. Kenapa ye mommies? Mmg normal ke?

1 Balas

Begitulah org mengandung 🤭

5y ago

Jd normal lah ye. Sakit betul ye sis. Takpernah rasa mcm ni 😭padahal sebelum preggy tu mmg aktif sukan dan rajin berjalan.