Perlu ke hospital ??

Assalamualaikum, nk tnya if kalau kita berjalan mcm lama atau berdiri tu ada rasa sakit macam sakit bawah perut, belakang pinggang smpai ke kaki tu, tanda2 ke?? tiba2 rasa sakit ni dtg, nak masuk kreta pon slow2, perlu ke hospital?? #35week #1stimemom

4 Balas

Saya selalu juga macamni. Tp since pkp ni suami x boleh masuk teman sampai dalam hosp, saya hanya akan ke hosp kalau ada tanda darah/airketuban/vaginal discharge dan baby x gerak. 😊

Better pergi cek jak sis..

better check sis

Pergi check...