cuma nak tahu

semalam pukul 3 pinggang and bawah perut sakit tapi tak kuat, pukul 4 pagi terjadi lagi yang sama, adn sekarang pon masih sakit lagi pon tak jugak, patut tak saya pergi ke hospital terus ? ini anak kedua, anak pertama dlu tak pernah rasa macam ni,

2 Balas

Sya mcam ni msa 35week,kjap² dtang ingat kn fake contraction, hti risau sngat, pkul 11 stengh malam pgi hospital sbb tak tahan, trus kena tahan ward, Jlan buka 2cm,tu Di kira real contraction lh, kena tahan 2hri kt ward esok nya pkul 8:10 pgi trus bersalin, klau sis rsa risau boleh gi hospital,

3y ago

Kalau nk buat ctg boleh tak ye ? Kiranyq terus ke hospital.. sebab asal diri lama je start lah sakit nye tu

Dah berapa weeks?

3y ago

dah 34w5hri