boleh tak pergi hospital ? 39weeks 4days

Hi , saya dari malam tadi sakit pinggang n perut .. Tak kuat sgt tapi tak selesa .. Rase perut mcm bisa2 pon ade .. Tande2 turun darah or pecah ketuban x de pulak.. Boleh ke g hospital saje nak check ? Risau kalo fake contraction tp dlm mase yg same nak jalan pon dah x larat sebab sakit. #firstbaby

1 Balas

Boleh sis. Sy 38w pn ase skt pggg n perut. Tapi xda tanda apa lagi selain kputihan yg byk. Isnin ni checkup, sy nk mnta dr cek incase ad bukaan😆

4y ago

Slmt bpantang sis♥