pain

Breast rasa sakit bila sentuh . 2-3 hari lepas rasa cramp kat perut . Cramp dia on off . Pinggang pon sakit . Pastu malam smalam perut rasa macam sakit sengugut ? . Nak kate period tak pon . Tarikh period lagi seminggu . Sebelom2 ni kalau nk period tak pernah pon rasa awal seminggu cmni . Lagi 2 hari nk period baru rasa . Tu pon kdg2 takde senggugut . Just sakit pinggang jee .

11 Balas

sama sis saya baru kawin lepas kawin ni mcm hormon berubah, saya biasa period akan sakit breast tapi bila nak dekat2 dalam 2,3 hari nak period ni 2 minggu sakit breast tak penah2 macam ni pastu period saya biasa 5,6 hari bila datang period tu 3 hari je period pastu takde dh

1y ago

try buat upt tk masa period 3 hri tu

sama lah saya sekarang ni, lagi 5-6 hari lagi nak period tapi sekarang dah rasa cramp2 kat perut macam nak period, check jugak mana tahu period datang awal kan, hm taknak berharap lah 🥺

Hai semua . Ni post lma ni 😂😂😂 . Now saye dah 3 months pon 😅😅😅

4y ago

Tq 😘😘😘

Ada isi kot sis...cuba wat urine test...moga dipermudahkan...😊

5y ago

Nk cek macam awal sngat laa pulak . Aamiin . In shaa allah . Tq 😘

Kalau 2-3hari lagi tak period try la check upt sis.

Sye takleh nk agak sebab nk period pun sama. 😂

Saya pn sama sis..masa tu dh 4 minggu preggy

Saya pun camtu. Alhamdulillah preggy

saya pun cmtu.. sblm prgnt

Sya pun sis mcm kau jga