Bleeding week 5 semalam & scan, tiada kantung

Hi. Semalam petang saya ada bleeding. Terus ke klinik untuk check baby. Mengandung week 5 kalau ikut apps. Bila scan, tk nmpk kantung lg. Dr ckp maybe kecik lg or tak jadi. Siapa pernah alami situasi ni? 😭

4 Balas

sy pernah. soft spotting sampai masuk trimester ke 2. awal2 minggu 5 ni klau sy dlu doc ckp dinding rahim masih tebal so memang x nampak apa2 klau scan. skrg ni sis jaga pemakanan, jgn buat kerja berat. try bed rest dlu ya. insyaAllah takda pa2.

ya sy penah... 2 mgu bleeding sikit2... mmg xdak rezki doc kata.... doc ambil bacaan darah selang 2 hari utk compare kandungan hormon pregnant tu... kemudian doc sah kan dah xdak.... kejadian nov 2020

Buat transvaginal scan, jangan abdominal scan

tidak pernah