week keberapa boleh scan?

haiii bakal2 mommies semua. ada tak kt sini week 5 ikut dalam apps tapi belum scan kt klinik? agak2 brapa weeks ye bole nmpk kantung?

7 Balas

Saya scan 5 weeks tapi nampak kantung je. Saya scan pun sbb ada spotting. Kalau sis nak jimat scan time 7 weeks ke atas baru dgr heartbeat.

sy 5 mggu jgk. dah scan nmpk kantung tp xbrape jelas. mayb awk boleh cek week 6 dah boleh nmpk

biasa 7w ke atas dah nampak kantung dan degupan jantung bby. tapi bergantung individu sis.

kalau sy ikut apps week 8 to pegi scsn doc ckp week 6. dah nampak heart beat . syukur.

Kita 5 weeks blm pegi scan lagi sis

Sy 5w6d. Plan nk scan 8w nanti

5 week boleh nampak dah