Check kantung

Hi, bila masa yg sesuai utk check kantung? Last week saya baru dapat tahu positive dan hari sama bleeding and terus pegi klinik. Tapi bila scan takde kantung. Masuk ni baru 5 week

4 Balas

Sy last week prgie scan dgn keadaan tatau tngah pregnant.. masa tngah scan doc ckp betul pregnant tapi baru 5minggu and nampak kantung .. tapi sy tngk ramai jgk yg 5minggu xnampak kantung lgy, mgkin lain org lain keadaan nye, smga dipermudahkan urusan awk 🤲🏻

9mo ago

betul la tu lain org , lain keadaan. insyaAllah semoga dipermudahkan urusan awak jugak 🤗

Sy 5w pegi haritu kecik gile kantung. Mcm biji sagu haha. Repeat 6w dah besarr, so nak better 6w and kadang kalau ada luck 6w ada org dah siap nampak baby and heartbeat

9mo ago

sy dh 6week msh blum scan lgi risau takut xnampak katung lagi.

U last period bila sis? Sbb sy baru check +ve, tp xberani nk pergi scan lagi tkt xnmpk apa2 lagi

9mo ago

Last period 10/7 , pergi checkup sebab ada bleeding haritu. tapi bleeding sehari je. risau jadi apa2.

6w.