Pendarahan Selepas Kena Seluk Dengan Doc

Semalam Perut Mengeras Lepas Tu Malam Rasa Sakit Sikit Terus Pgy Hospital Check . Doc Seluk Bukaan Dah 1cm . Lepas kena seluk tu turun darah sikit2 and terasa contraction yg kuat . Hmm , sakit nyea ?

3 Balas

Same la sy baru2 ni... 38w2d,mlm ade cntraction kerap jgk... G hos cek, doct cek jln, baru 1cm.. Tp xde kluar drh ape2 la kt rmh.. Dan misi dh pesan, klu ade kluar drh ckit ke, coklat2 ckit ke, xpe, normal.. Tp klu byk kne g hos blkla.. Tp bby xnk kluar lgi kot. Xde tnda ape2 pon lgi...

Saya pun hari tu kne seluk time 38weeks, tapi takda bukaan lagi.. 3 hari juga la berdarah coklat2 mcm tu.. esok 18/7 dah due date tapi ni takda tanda apa2 lagi 😅

All the best and pray for safe & smooth delivery