Tolong bantu saya

Salam semua. Saya nak tanya sikit, ada tak ibu2 yang keluar darah lepas kena seluk(check bukaan jalan) ? Saya baru je kena warded sebab baby kurang gerak tapi dah ada bukaan 2cm. Sebelum ni tak pernah turun darah tapi lepas kena seluk tadi ada darah. Sebelum sy warded sy dah check dekat klinik swasta, masa dia seluk tak berdarah dan tak sakit. Datang PAC kena seluk ada darah dan agak kasar masa dia seluk tu. Thank you pada yg sudi jawab. #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

Ye sis lepas kne seluk dan bukaan makin besar akan keluar darah.. saya pon mcm tu baru je bersalin 17/5 🥰

2y ago

Ye sis. Terima kasih ye share pengalaman. 🤍

Lepas kena seluk normal berdarah.

2y ago

Banyak tak darah? Selalu lama mana? Sbb semalam sy kena seluk pagi ni sy mandi still ada darah.