39weeks

Harini check up, doc check jalan dh buka 1cm.. N doc seluk jd 2cm. (senak sgt time kena seluk tu ?) Check CTG pun dah ada contraction cuma belum betul2 kerap. So dia suggest g tawaf dulu dkt shopping mall. Kalau contraction kuat terus dtg hospital. Doakan sy dipermudahkan bersalin ya mommies! ?❤️ #anakpertama

20 Balas

Lepas dia seluk tu ad kluar darah banyak x sis? Saya lepas kene seluk dlaman2-3 jam lepas tu banyak gile darah keluar . Rasa sakit pinggang pe smua , tpi pg ni x brsalin2 lg . Ke dh nk dkt dh? Boleh share ke sis

saya 2cm doc bg balik dulu.. sy jalan2 tawaf bazar ramadhan (thn 2018) ms tu.. esok hari skt nak beranak mungkin sbb sy tawaf bazar ramadhan.. blh cuba taw! n semoga dipermudahkan ya. amin

Semoga dipermudahkan segala urusan sis. Mudah dan selamat bersalin dlm peliharaan Allah🌹

Sama kita ibu. due lusa. Td g hspital sbb kluar lendir. Dktr sruh balik dlu. 😍😍

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻

Aamiin, semoga di permudahkan urusan ibu n baby. fighting...💪

Aaminn.. semoga urusan mommy & baby dpermudahkan.. inshaAllah..

5y ago

InsyaAllah Aamiin.. Tq 🌹

Semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Amen. Semoga kita semua dipermudahkn bersalin.

Aamiin..moga dipermudhkn dan bby cepat kluar