BP tinggi

Semalam p check up..Bp naik tetiba.. 144.. pen merah nurse tulis.. around 1hours something.. dah turun 136.. disebabkan tu, kena la cek up direct 3x start on 27hb ni.. ada apa2 petua x nk balance.. ada x mummy2 yg kena..share la...ssh hati sbnrnya

1 Balas

Sy pun tgh kena sbb mlm x dpt tdo langsung. Lepas solat subuh baru dpt tdo.tu pun 2,3 jam jer. Siang langsung x dpt tdo. Jadi bp jadi tinggi rendah.taklah tinggi melampau,tapi kategori x best lah. Sy tgh cuba rest bnyk2 walaupun x tdo, so far turun dengan baik

5y ago

Hari tu Dr pantau utk 2 minggu. Check selang sehari. So far bagus kalau sy rest sungguh2 walaupun x tdo