tips

Assalamualaikum ibu2 semua .. siapa ada tips or petua utk turunkan darah tinggi ketika hamil .. dari segi pemakanan ke minum ke apa2 la .. sya selang sehari kena ke KK utk check BP .. tpi nurse bgtau BP tak cantik tinggi dah kena pen merah dah .. hihi

1 Balas

Sy dulu minum air limau kasturi kosong setiap hari.. Bp terkawal.. Kurangkn stress sbb sy kalu check up lps blk keje kdg2 bp nk tgi jgk.. Waktu cuti ok je..