Check BP x cukup tidur

Sekadar berkongsi utk pengajaran.. Harini checkup, tp mlm td lupa utk dptkan tidur yg cukup. Tdo lewat, hampir pukul 2 pagii 🥴 BP memula 136/83. Then nurse ambik Kali kedua 127/82.. nurse ckp yg kedua ni okay. Dah la campur berdebar time tu 😂 Hrm tak pernah BP mcm ginii.. pengajaran betul utk diri sendiri. Ada checkup tp tdo x cukup malam sebelum tu 😐 Alhamdulillah result checkup semua okay..

1 Balas

Sama lah .. dlm wad nk bersalin sy rasa bp tinggi , tp nurse ok je.. lepas bersalin pun sama.. tak cukup tido kan. sebulan lps bersalin normal dah mcm biasa..