BSP SANGKUT PULAK DAH..

Semalam minum ayaq gula, harini Kk call ckp result tinggi sikit... Sangkut pulak dah... 😭😭 dah lusa kena g buat bsp 4x tuu... Mcmana mummy lain hadap benda ni ek? MashaAllah takut nya lain machammm.. Firstime pulak tu..

10 Balas

Jaga diet harian je, susu tu tukar ke susu low fat ye sbab susu utk ibu mengandung ni selalunya jumlah gula tak sesuai.. mknan/minuman manis kena control, beras kena tukar ke beras perang. Klau nk guna beras biasa pun boleh je tapi make sure quantity tak lebih dr satu cawan kopi..

4y ago

Tenkiu sis 😘