Mak mertua

semalam check phone suami saja nak tgok, bukak chat dengan mak mertua, dalam pantang nii mak mertua boleh cakap macam ni, dalam hati dah menyirap jee, sy jenis bukan cakap depan2 jenis pendam, kalau nak tgok cucu dia chat lah menantu tak yah lah chat anak, sebabkan rambut cucu tak lebat je dia cakap menantu malas, kau ingat letak baby oil tu boleh lebat terus ke rambut bodoh ke agak lah, siapa yg tak terasa suami pun bukan jenis nak backup isteri, lagi nak burukkan isteri depan mak dia, macam mana nak buat ea

Mak mertua
14 Balas

sy dulu lg lah . tgh pantang ank sulung hari ke 6 . dia dtg rumah mak sy sbb sy pantang rumah mak sy . dia ckp dpn2 "hmm laki jugak . dia nk cucu pmpuan . lpasni bg la dia pmpuan plak" sy terus ckp kt suami . igt aku mngandung ni bleh pilih nk laki ke pmpuan. klo dia nk sgt pmpuan suh la dia branak lg. mlut mntua sy mmg mnyakitkan hati .. lpastu tiap taun nk sy dgn suami braya rumah dia je .. dulu ye sy pendam. skrg syg direct terus . suami sy pun fhm prngai sy dah. sy balik rumah mntua sy tu 2_3 Kali je dlm stahun . pdn muka dia x dpt terus tgk cucu

4mo ago

weyyy geram nya. biaq p laa laki ke perempuan. anak kita dia kalut apaa. janji sihat sudah laa. nak perempuan je nak buat pertandingan ratu cantik ke ape.