Mak mertua

semalam check phone suami saja nak tgok, bukak chat dengan mak mertua, dalam pantang nii mak mertua boleh cakap macam ni, dalam hati dah menyirap jee, sy jenis bukan cakap depan2 jenis pendam, kalau nak tgok cucu dia chat lah menantu tak yah lah chat anak, sebabkan rambut cucu tak lebat je dia cakap menantu malas, kau ingat letak baby oil tu boleh lebat terus ke rambut bodoh ke agak lah, siapa yg tak terasa suami pun bukan jenis nak backup isteri, lagi nak burukkan isteri depan mak dia, macam mana nak buat ea

Mak mertua
14 Balas

betul tu, sbb tu selesa mak sndiri jaga bpantang, cara tak sama, lps tu ada certain part yg kita bole trma bole go ada part lagi yg xbole, yela tak smua pntang larang nak kena ikt, tgk keadaan anak sndiri jgk, klau anak selesa tak kena bendung knapa paksa, lagi2 anak yg baru lahir, imun badan diorg bkn nya kuat, bulu2 kucing smua tu bole ganggu kesihatan, paru2, tp ada certain org tak alert bnda cmtu, klau anak sakit sapa ssh, kta jgk kan, so bpantang ikt keselesaan masing2 jak lah xsmua nk kena ikt, jgn paksa paksa apalagi klau ada kaitan dgn baby..

1y ago

hmm tulah sebab cucu belah lelaki cucu pertama, suami macam pertikaikan sebab cucu belah mrtua dia dah cucu ke 3, macam jakun cucu lah lebih kurang 🥲 tapi yg terseksa isteri, sebab sebelum bersalin lagi family dia selalu dtg kadng2 tu naik rimas lahh,