Konpius

Semalam ade rse mcm contraction.. Pegi hospital utk check.. Tp jalan xbukak lg.. Pastu dokter ade scan jgk ikut bawah.. Lepas keluarkan alat scan.. Mmg nmpk ade mcm lendir2 darah warna coklat.. Pagi td bgn tgk ade mcm darah warna coklat tp sikit je la.. Nk solat td pegi toilet.. Kat panty liner ade darah coklat.. Tp xde kuar lg la sekarang.. So nak tanya.. Yg keluar tu tanda nk bersalin atau kesan semalam yg dokter check jalan n masuk kn alat scan?

1 Balas

Maybe tanda nak bersalin tu puan... Just pantau contraction je... Macam saya keluar tanda darah 4 hari baru bersalin...