Ni spotting ape ya ?

Period delay 22hari.... 25hb ade keluar spotting warna coklat.... Lekat dekat seluar.... Pastu pakai pad... Xde darah pn... Cume lekat warna coklat mcm last period.... Malam die xde dh... Bile lap dgn tisu je die ade... Xde warna merah darah... Warna coklat mcm tu je... Bau pun xde... Biasa kalo sye nk period, spotting pn mesti ade bau hanyir darah.... Tp yg ni xde bau.... Agak2 spotting nk period ke atau keputihan ? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

Ni spotting ape ya ?
2 Balas

Hi sis.. saya rasa ni spotting nk period. Saya pernah delayed period 40 hari, mmg keluar spotting mcm ni. 2 3 hari kemudian period dtg mcm biasa. Itu pun warna coklat & tak byk mcm biasa. Tapi saya buat jugak test pregnancy 3 kali hari yg berbeza, semua -ve

12mo ago

bile sye banyak jalan je die keluar... sye biasa kalo nk period die keluar spotting kuning2 mcm tu... pastu bru keluar darah... tp yg ni warna coklat... bile byk jalan je die keluar....

cuba buat UPT. kalau positive, kena pegi consult dgn doktor tu sbb spotting