Bleeding apa tandanya

Hai semua...Semlm bleeding color coklat,bila lap dgn tisu melekat..pastu mlm tu pegi check,ade kantung je..doc kata 6w tp period last 9w. Pagi td pegi membuang..ade darah yg kurang coklat dr semlm.ade sape2 experince ke?doc minta scan lg 3w

1 Balas

lamanya 3minggu??? harini mcm mana still bleed ke? jumpa la doc lain sis. risaunyaaa. masa sy, doc suruh scan lg 2mggu. tp su xsdap hati. lepas 4 hari cmtu sy scan lagi, tp gugur masa tu. hrp sis baik2 je