alhamdulillah.

Selesai buka buku dekat klinik. Mama ingatkan baru 7w5d. So mula rasa risau nak buka. Takut nurse bg tarikh next app. Nasib baik nurse semua baik. Heee. Bila scan, baby dah 8w1d. So due in shaa allah 17/5/20. Baby besar sikit dari jangkaan. Heartbeat pon dengar jelas tadi. Nampak awak bergerak, walaupon kecil. Alhamdulillah. Membesar dengan sihat ye sayang ?

alhamdulillah.
14 Balas

tahniah sis kalau ikut kan tarikh due kita sama 17.05.20 8week1day doakan sya sis 😔 td ada keluar darah cmpur lendir tak bnyak just sikit je tpi risau juga doakan baby sya sihat Aamiin44x ya allah 😭

5y ago

In shaa allah awak. Jangan stress stress. Banyakkan berehat skrg. Semoga baby sihat sihat saja. 💋

Alhamdulillah ...doakn sy jga dpt bby y sht ye ..skrg dh 5 week 3 day ..xboleh buka bku pink lg ..10 week nti bru boleh buka

5y ago

Amin amin. Mmg sstgh klinik, atas 8w baru dorg bg buku. Cuma mommy jgn skip acid folic tau. Kalau belum ada, mommy beli dekat farmasi dulu. Apa pon semoga baby dan mommy sihat 💕💕

Alhamdulillah...bulan dh sama dgn kite tu..awl dari sis...9.5.2020...semoga dipermudhan segala urusan kite..amin..

5y ago

Hi mummy to be kite baru 5w maybe due dlam bulan 6. Belum bole buka buku pink lg. Cume refer swasta je.

Tahniah. Ni first time ke awak gi klinik kerajaan utk check kehamilan. Bleh sy tau kiraan kehamilan awk tu nape berbeza ye

5y ago

Hye awak. Ikutkan semua anak saya check klinik kerajaan. Cumanya pregnancy kali ni, saya dapat detect awal. Anak yg previous semua 3 4 bulan baru saya sedar saya mengandung. Beza kiraan kehamilan sbb yg 7w5d tu berdasarkan tarikh hari pertama last period. Yg 8w1d tu berdasarkan size scan. 💕💕

Alhamdulillah.. Sama laa dgn sy due 17/5.. Skrng 8week 1day.. Bby kecik skit.. 10 week bru nurse sruh buka buku..

5y ago

Aah sama2.. Aamin3 semoga dipermudahkan utk awak jgk...😊

alhamdulillah..tahniah sis..doakan saya follow sis ya..😊

5y ago

Terima kasih awak 💋 semoga dikurniakan zuriat yang comel comel ye 💕

Alhamdulillah, tahniah sis.. Take care

5y ago

Alhamdulillah. Terima kasih awakk 💕

Alhamdulillah. Tahniah 😍

5y ago

Terima kasih awakkk 💕

Alhamdulillah..tahniah..

5y ago

Terima kasih awakkk. 💕💕

Tahniah

5y ago

Terima kasih 💋