ALHAMDULILLAH BABY MEMBESAR DENGAN SIHAT

Alhamdulillah w semalam g klinik swasta semata2 nak g scan baby (2nd appt di KK 3/10 lambat lagi 😆), first to be mom setelah 7tahun menanti mmg excited sgt2. Syukur scan baby dah pusing2 golek2 dlm perut mummy, besar mengikut tarikhnya, dengar heartbeat so cute. Semoga Allah jaga kandungan ini dan membesar dgn sempurna ye anakku. So excited ... alhamdulillah Syukur 🤲 #firstmom #firstbaby

ALHAMDULILLAH BABY MEMBESAR DENGAN SIHAT
1 Balas

Aamin ya Rabb. Moga mommy & baby selamat hingga melahirkan nanti ❤️

7mo ago

insyaallah aminnn