alhamdulillah.

Selesai buka buku dekat klinik. Mama ingatkan baru 7w5d. So mula rasa risau nak buka. Takut nurse bg tarikh next app. Nasib baik nurse semua baik. Heee. Bila scan, baby dah 8w1d. So due in shaa allah 17/5/20. Baby besar sikit dari jangkaan. Heartbeat pon dengar jelas tadi. Nampak awak bergerak, walaupon kecil. Alhamdulillah. Membesar dengan sihat ye sayang ?

alhamdulillah.
14 Balas

Tahniah

5y ago

Teeima kasih awak 💋

Alhamdulillah. Tahniah Puan💕

5y ago

Terima kasih awak 💋

Tahniah sis , semoga Allah prmudahkan for the next step 💋

5y ago

Terima kasih awakkkk 💋

Alhamdulillah. Tahniah sis.. Saya pun doktor scan.. Jauh beza dari tarikh ikut jadual period.. Nurse kira 29/04/2020.. Tp dua doktor dan scan lebih kurang.. 18/04/2020.. 😬😬😬 harap2 tk jauh dengan abangnye.. 04/04.. Sebab biasa bersalin awal 1-2 minggu

5y ago

Terima kasih awak 💋 semoga baby awak pon sihat dan membesar dengan jayanya 💕