done buka buku

Alhamdulillah..urusan buka buku pink selesai..semua dipermudahkan...scan pn nampak dah..ada heartbeat juga..Doakan sy dan baby sihat sehingga bersalin ya..? kndungan baru 9w..☺️masih baru,tp sgt2 teruja..baru 1st time nak jadi ibu☺️

done buka buku
36 Balas

Aamiin semoga kt semua colon ibu dan baby sllu diberikn kesehtn dan keselamatn serta kemudahan dari segala hal..aamiin

4y ago

Aamiin... mudah mudahan..☺️

Semoga sehat kedua2nya .. nnti dah 12 weeks awak tgk baby gerak2 masa scan .. cute sgt 😍 bru td scan utk 12 weeks

4y ago

Aamiin..mudah mudahan sis..😍 yeke..sy next scan kk kata 20w nanti..kena tgu bulan 2..sis scan 12w kat mana?

Jgn buat kje²berat,jga pemknan... Jgn streesss klau kje elakkn daripada bahan kimia dh bolh minum susu

4y ago

😊

Tahniah Sis. Boleh tak nak tahu. Time buka buku pink nurse buat apa je ?? Contohnye scan. Lagi ??

4y ago

Owh. Terima kasih sis bagitau. Kene amek cuti laaaa kan kalau mcm tue. Hahaha.

sis buka buku pink di KK ke? Jika tempat sy, kena tunggu 3 bulan baru blh buka buku pink.

4y ago

Ya..buka dekat kk..diorg bagi tarikh tu..masa dtg check prgnnt baru 5w..diorg bg tarikh lain dtg utk buka buku 9w..

alhamdulillah..... sma la.. bby sy 7w dh ad heartbeat 🤗 comel je

4y ago

heheh.. alhamdulillah.... comel kan.. awk ttc brp lama sy 4y7m

Amin.. tahniah..good luck for your new journey as mummy 😊

Tahniah sis... Jaga diri elok-elok... jangan buat kerja berat.

Alhamdulilllah.. kalau awl bru 4w bole ke scan ke kne tggu 8w

4y ago

xcited kn.. ni bru dpt taw preg pkai preg test .. lps tu xtaw plk nk buat ape😅

Alhamdulillah Semoga Dipermudahkan yer..

4y ago

Aamiin..terima kasih ☺️