period & irregular period...

Selepas 1bulan mc,akhirnya sy period...tp berbeza pula period sy ni kali dgn period sblm2 ni...byk darah berketul-ketul kluar,sdgkn msa scan hari tu,rahim sy sudah bersih..nak tya dgn mom semua,adakah itu perkara normal atau x? Dan satu lg,bagaimna cra nak kira masa subur tu sekiranya sy nak conceive lg..

1 Balas

Banyak ke? Mungkin sis patut tanya pada doktor. Cara kira waktu subur boleh rujuk artikel ni. Harap membantu. https://my.theasianparent.com/waktu-subur-selepas-period?utm_source=article-top&utm_medium=copy&utm_campaign=article-share