Pendarahan coklat

Hai nak tya .sy period 14/11..hrini tetiba ada bleeding kot..tp wrna coklat gtu+lendir..knp ye?period lg ke tu..biasa sy normal je period

2 Balas

Saya xpasti dengan lendiran yang sis alami, tapi sy ada alami lendiran coklat cair.. Dan beberapa hari kemudian sy alami lendir bercampur darah.. Selepas tu sy check pregnancy test & results positive.. Try check sis 😁

4y ago

tp sy ada bca..implantasi tu brlaku kbyakan nya pada mngu ke 3..tp hritu mingu ke2..bukan implantasi la kot

Tu bukan period. Kalau ikut period mesti maximum 15 hari period, dan tempoh bersih sebelum next period pun minimum 15 hari. 15+15 =30 Mungkin sis boleh jumpa doktor untuk nasihat dan kepastian