Period Keluar Bersama Lendir Warna Putih Telur

Salam.. Sy nak tanya.. Normal ke period keluar bersama lendiran warna mcm putih telur? Kali ni period sy keluar awal seminggu dr tarikh dekat apps.. Mula dgn spotting.. Lepas tu darah dgn lendir putih yg byk.. Pg td sy rasa something lendir kluar mcurah2.. Sampai basah pad..

1 Balas

normal kot sbb sy pn prnah jd camtu..kdang drah kluar blendir..so far mmg xde mslah apa2

5y ago

ouhh yeke..klu sis rsa risau n xyakin better p check doc..period klu x regular n pelik pn blh jd pnyebab susah prgnnt kn