Keluar Darah

Hai mommy, nak tnya .. sy dah lma habis pantang.. anak pn dah 8 bulan.. tp baru baru ni sy ad dtg period.. seminggu normal period saya.. teratur.. selepas seminggu period tu.. sy rsa ad seperti sesuatu darah dlm vagina sy.. maaf klau sy cakap tidak berlapik .. sy cuma nak kan kepastian.. darah apakah ye yg keluar dari vagina tu sdgkn sy xmngndung dan period pn habis tempoh

2 Balas

sis boleh bagitau nurse. nanti nurse refer Dr kalau sis risau. sy tiada pengalaman sebegini,hanya spotting hampir sebulan sebab depo kali ke 2. masa jumpa Dr sy tanya semua yg sy musykil sampailah sy puas hati dgn jawapan Dr.

sama dengan sy haritu. baru je period lps 8 bulan. smggu tu dtg lg, sy refer doc dia kata normal sebab kita dh lama tk period. kalau sis risau boleh refer doc..