scan baby .

selemat tegah hari ibu2 .. ada tak kat sini yg scan baby boy kluar baby girl .. dh scan 2x baby boy .. lps tu scan kkia 2x jugak baby girl 😅 .. x nmpk telur dah golek² ttap x nampak . nmpk 3 garis je insyallah xda halangan next week g buat 5d .. x kesah sbnar nya mna2 boy girl asal sihat alhamdulilah .. sbb dah beli baju2 semua unisex .. cuma nak tau penglaman ibu2 semua ♥

1 Balas

org tua2 ckp tgk garis kat perut , kalau garis tinggi smpai atas pusat maksud anak laki kalau garis setakat bawah pusat anak pompuan hehe 😬

3y ago

X jugak kot. Sye naik garis anak girl, mgandung boy xde garis tu