Postpartum Baby Blues. Pernahkah anda alaminya?

Hi selamat tengah hari semua🥰 Pernah tak mommies alami Postpartum Baby Blues? Atau tahu tak apa itu Postpartum Baby Blues?👶 Jom cuba check list ini dan komen jika anda pernah alaminya tanpa mommy sedar👇 *NOTA : LIKE & SIMPAN POST untuk rujukan masa hadapan anda.

Postpartum Baby Blues. Pernahkah anda alaminya?
7 Balas

Pernah 😔. Sampai termarah anak yg masih kecil, umur pun blm 1 bulan masa tu. Rasa masa tu fikiran dah tak waras. Stress, penat, tak cukup tidur, rasa nak marah.

pernah dan sedang 😭

Ada sebahagian tanda2

Mcmne tanda2 nye

4y ago

Terima kasih mcm ad tanda2 tu 😐

😔