Baby Blues

Spe mak2 kt sini dulu pnah kne baby blues mse dlm pantang? Jom share

3 Balas

sy pun selalu kena baby blues smpai habis pantang pun ada jugak kadang2. sekali dgn suami. nak2 kalau baby menangis tiba2, dgn x cukup tido rehat lg.masing2 blur.. kdg2 down rasa mcm diri ni bukan parents terbaik.. 😅. tp lepas 3 bulan tu ok dah, dah takda perasaan bukan2. baby pun dah pndai main2, syukur sangat dgn pemberian tak ternilai ni. 😊

4y ago

I feel u sis.. Sy pun mcm tu.. Actually xtaw pun yg sy hadap benda ni. Lps bc simptom2 tu bru taw.. Allah.. Mcm sis ckpla rasa mcm kita ni bkn parents yg baik. Alhamdulillah cpt sedar dri.. Minta doa pd allah d beri kkuatan dan kesbrn jg amanah ni. Alhamdulillah.. Bila tgk perkembangan baby.. Simptom tu hilang perlahan2. Xsedar bila simptom ni hilang.. Hihi. Alhamdulillah 💐💐

sy pun prnh alami.. anak smp umur 3 ke 4 buln alhamdulillah br ok

alhamdulillah.. tak pernah alaminya